-BY ELINE WOERING & CHELSEA KOK-

BLOG BY BLONDE SISTER CHELSEA 

Maandag 2 januari 2017!

My trip to Cyprus

Afgelopen donderdag ben ik naar Cyprus gegaan!  We gingen hier heen om familie van Eren te bezoeken. We kwamen 's avonds laat aan dus hebben die avond niet veel meer gedaan.
De volgende dag zijn we naar de havenplaats gegaan van Cyprus. Echt een hele mooi plaats! We hebben even wat rondgelopen op de pier en gingen daarna aan het strand koffie drinken. 's Avonds zijn we naar een bar gegaan met live muziek! Was echt super gezellig, er was een hele leuke sfeer daar.
De volgende dag gingen we ontbijten op een hele mooie locatie in de bergen! Jullie zullen het op de foto's wel zien.
's Avonds gingen wij ons klaarmaken want het was New Years Eve! We hebben dit eerst gevierd in een hotel waar een beroemde Turkse zanger kwam. Daarna zijn we naar een ander hotel gegaan en zijn we daar door gaan feesten. Het was een lange nacht & de volgende dag was ik natuurlijk hartstikke brak, dus veel gedaan heb ik niet.. Morgen vliegen we weer terug naar Turkije, Adana. Daar gaat onze vakantie dan weer verder!

P.S Mijn vlog van de vakantie komt later online wanneer ik weer terug ben in Nederland. Vanwege slecht internet lukt het mij niet om video's te uploaden. Jullie zien me na 15 januari weer 😬

ENJOY YOUR DAY & HAPPY 2017!!

XOXO
BLONDE SISTER CHELSEA


Zaterdag 24 December 2016

It's Christmas Time!

Het is kerst, de mooiste tijd van het jaar! Gezellig tijd met familie en vrienden doorbrengen. Heerlijk gourmetten en het lekkere kerstontbijt wat altijd klaarstaat als je wakker wordt. Ik ben heel benieuwd wat jullie doen met de kerstdagen, misschien zit er wel een traditie bij jullie in de familie? Let me know!! Ik zal in ieder geval mijn kerstweekend even met jullie delen!

Zaterdag - Kerstavond

Op kerstavond ben ik gezellig met mijn familie aan het gourmetten. En.... Eline, Xander & Fleur komen ook!! Ook gaan we gezellig de cadeautjes uitpakken en kerstfilms kijken! 

Zondag - 1e kerstdag

Op eerste kerstdag is mijn kleine nichtje jarig. Nou klein... Ze wordt alweer 6 jaar!! Ik weet nog heel goed dat mijn oma en ik aan het praten waren met dat er nog een kleine in de familie moest komen. En niet even later was mijn tante zwanger! Vond het zo leuk! Op eerste kerstdag zijn wij dus gezellig op mijn nichtje haar verjaardag met de familie.

Maandag - 2e kerstdag

Op tweede kerstdag ben ik bij mijn vriend thuis. Want dan is mijn schoonmama jarig! Ook is dat de laatste dag dat ik in Nederland ben want dinsdag ochtend gaan we naar Schiphol en ga ik op vakantie!!

Dit zijn mijn plannen voor de kerstdagen! Ik hoop dat jullie een hele mooie en fijne kerst zullen hebben! 

XOXO BLONDE SISTER CHELSEAMaandag 12 December 2016

2016 in a view

Bijna bijna bijna.. Het is al midden december, nog even en we gaan 2017 in. Het is voorbij gevlogen! Het leek nog wel een half jaar terug dat we het jaar 2016 ingingen. Het was wel weer een mooi jaar vol liefde, geluk & helaas ook verlies.. Ik zal jullie even een kijkje laten nemen in mijn 2016!

-In 2016 heb ik weer volop kunnen genieten van mijn mooie nichtje Fleur. Dit jaar werd ze alweer 1. Wat vliegt de tijd voorbij & ze wordt alweer zo snel groot!

-In 2016 ben ik al 3 jaar gelukkig samen met mijn vriend.

-In 2016 heb ik ook iemand moeten verliezen.. Mijn lieve overgroot oma. Aan u zullen wij extra denken op nieuwjaarsdag. De dag waar wij altijd als familie bij oma langs gingen.

-In 2016 heb ik mijn diploma gehaald voor de opleiding manager mode niv. 4. Say bye bye to school!

-In december 2016 ga ik nog op vakantie naar Turkije. Het aftellen begint al!

-I turned 18! Eindelijk.. Geen gezeur meer met het uigaan!

-2016, het jaar waarin Eline & ik onze vlog & blog zijn gestart!

-2016, een jaar vol weer leuke feestjes samen met mijn vrienden & vriend. 

Vervolgens ga ik 2016 afsluiten in het mooie Cyprus! Ik hoop dat jullie allemaal een mooi 2016 hebben gehad en goed het jaar 2017 ingaan!

XOXO BLONDE SISTER CHELSEADinsdag 29 November 2016

Hi allemaal!

Vandaag zet ik een weekendblog online van wat ik dit weekend heb gedaan.

Vrijdag avond ben ik naar Rachel gegaan in Heiloo. Rachel in een oud-klasgenoot van mij van het Jan des Bouvrie college. We hebben gezellige avond gehad. Weer bijgekletst en veel gelachen (én gegeten....).

Zaterdag moest ik eerst de hele dag werken. Zoals jullie weten was afgelopen weekend het 'Black Friday' weekend. Over salesalesale!! Door de kortingen in bijna alle winkels en het zonnetje wat eindelijk weer eens scheen, was het mega druk in de stad. 

Zaterdag was ook mijn beste vriend Damian jarig! Het was me weer een gezellig feestje. Daarna zijn we met z'n alle gezellig uit geweest in Zaandam. De volgende dag trakteerde ik Damian op sushi voor zijn verjaardag. We waren aardig moe van de avond daarvoor, maar we hebben wel heerlijk gegeten!

Hieronder zal ik nog even wat foto's met jullie delen van dit weekend!

XOXO BLONDE SISTER CHELSEAVrijdag 18 November 2016

SHOP-DILEMMA

Gister was ik naar het mooie Amsterdam geweest. Lekker een dagje winkels in, winkels uit. Ik liep een winkel in en zag de jas die ik al héél lang wilde maar steeds was uitverkocht. Omdat de jas toen was uitverkocht, had ik een andere gekocht die vrijwel bijna hetzelfde was. Maar toch vond ik die andere mooier. En gister liep ik er tegen aan. Ik wilde 'm zoooo graag. Ik besloot om er even over na te gaan denken, want het was toch weer €90,- wat ik eigenlijk niet kon missen.. Toch, ging ik terug. Weer heb ik de jas aangetrokken en hij stond zo leuk!! Toen dacht ik 'Ja, ik koop 'm. Je leeft maar 1x toch?' Onderweg naar de kassa twijfelde ik weer.. Is dit wel verstandig? Wat moet ik dan met die andere jas? Verkopen? Maar straks verkoop ik de jas niet.. Me gedachten (en stiekem ook mijn hart) zei kopenkopenkopen!! Maar mijn bankrekening zei wat anders.. Toen besloot ik om het toch maar niet te doen.. 'Het is maar een jas' zei ik tegen mezelf. Met pijn in mijn hart hing ik de jas terug op het rek.. Dit heb ik letterlijk nog nooit zo erg gehad. Ik liep weg met een knoop in mijn maag. Dit is écht niet gezond dacht ik bij mezelf. Uiteindelijk ben ik wel blij dat ik naar mijn bankrekening heb geluisterd en niet naar mijn gedachten. Het was een moeilijke keuze, maar ik ben best wel een beetje trots op mijzelf, dat ik het niet heb gedaan (want alsof ik nog niet genoeg jassen heb).. 

Vandaag hab ik nog lekker een dagje vrij. Wat een verschrikkelijk slecht weer was het. Stond ik dan, de moed verzamelt om naar de sportschool te gaan, begon het keihard te hagelen. 'Hier ga ik echt niet doorheen fietsen' dacht ik bij mezelf. Gelukkig werd het uiteindelijk eventjes droog en ben ik als een speer naar die sportschool gefietst, zodat ik niet een regenbui op me zal krijgen. Ik heb wel weer heerlijk getraind. 

En en en.... Morgen is het zover, dan zien Eline & ik elkaar eindelijk weer! Yesss, can't wait!


XOXO BLONDE SISTER CHELSEA


Woensdag 16 November 2016

BIRTHDAY DINNER

Hiep hiep hoera! Mijn kleine broertje is alweer 16 jaar. Nou ja, klein wil ik hem niet meer noemen aangezien hij al twee koppen groter is! Wat gaat de tijd nog snel. Ik weet nog heel goed dat ik het zo vreemd vond dat hij naar de middelbare school ging. En nu zit hij alweer in zijn laatste jaar...

Vandaag begon mijn dag vroeg. It's was work time! Het was een erg lange dag vandaag, want veel klanten waren er niet.. Máár toen ik klaar was met werken ging ik samen met mijn ouders & broertje lekker uit eten in een Grieks restaurant om de verjaardag van mijn broertje te vieren. Het was heeeeerlijk! Als voorgerecht had ik een lekker Bruschetta. Als hoofdgerecht had ik lamskotelet en gyros, met natuurlijk frites erbij. En als dessert een lekker stukje baklava met ijs. Ik zit van dit allemaal natuurlijk bomvol!! Ik zal ook even wat foto's met jullie delen van het heerlijke eten en de gezellige avond!

Nu zit ik lekker in mijn pyjama met mijn voetjes omhoog! Morgen weer fit zijn want dan is het gymtime!

XOXO Blonde Sister Chelsea

Vrijdag 5 November 2016

MAKE-UP WORKSHOP

It's make-up time! Vandaag had ik een leuke make-up workshop wat werd gehost door een oud-collega van mij. Bij deze workshop kon je producten uitproberen en je laten opmaken voor €10,-. 

Het leek wel heaven. Alsof ik als een klein meisje in een snoepwinkel stond. De tafel lag voor met make-up producten. Ik heb nog een mooie highlighter besteld in kleur Rosé. Ik zal de foto delen op mijn blog zodra ik de highlighter binnen heb. 


XOXO BLONDE SISTER CHELSEA


Dinsdag 1 November 2016

DAGJE AMSTERDAM MET MAMA

Even quality time met mijn moeder. Soms heb je dat gewoon even nodig. Gezellig samen opstap.Even winkelen, lunchen en lekker uiteten

 

'S ochtends ben ik samen met mijn moeder op de trein gestapt richting Amsterdam. Eenmaal aangekomen begonnen wij eerst even met koffie drinken bij de Bijenkorf. Heerlijk even een latte macchiato! 

Nadat we onze koffie hadden op gedronken, liepen we richting het tassen museum. Ik, met mijn obsessie voor tassen, moest het tassen museum gewoon een keer bezocht hebben.En ooooh wat ben ik verliefd geworden op tassen daar. Kon ik ze maar kopen!! Ik zal wel even wat foto's met jullie delen.

Na kwijlen op alle tassen die wij hebben gezien, zijn we nog even lekker wezens lunchen. Na de lunch zijn we nog even de Kalverstraat wezen afstruinen. En ben ik natuurlijk weer eens goed geslaagd bij de Zara. 

Eenmaal weer terug in Zaandam sloten we de dag af met een heerlijk all you can eat diner bij Tokyoto. I really enjoyed my day!

XOXO Blonde sister ChelseaReactie

Laat me weten wat je van mijn items vindt! Heb je nog leuke ideeën voor mij? Laat het even in de reactie's.

Alvast bedankt ;)!