-BY ELINE WOERING & CHELSEA KOK-

BLOG BY BLONDE SISTER ELINE

2016 in a view

Hallo lieve allemaal

Het is al bijna 2017 en dat betekent dat het tijd is om mij overzicht van 2016 met jullie te delen


 • 2016 onze dochter fleur 1 jaar wat een feest en wat geniet ik elke dag onwijs veel van haar
 • 2016 ben ik met mijn nieuwe baan begonnen waar ik nu al bijna weer een jaar werk
 • 2016 verbouwd aan onze tuin , zo maken we stap voor stap ons huisje steeds mooier
 • 2016 6 jaar samen met mijn lieve vriend
 • In 2016 heb ik ook iemand moeten verliezen.. Mijn lieve overgroot oma 
 • En in 2016 natuurlijk begonnen met wat altijd een droom voor ons was en het nu waar hebben gemaakt onze eigen blog! 


Dat waren de meeste punten van 2016 nu gaan we over naar 2017 wat wil ik doen en bereiken


 • veel meer sporten staat op nummer 1!
 • meer tijd aan mezelf besteden ( zeg ik elk jaar 😳)
 • Meer tijd voor mijn familie , vrienden en gezin 
 • Een groter bereik met onze blog en vlog krijgen
 • En even gewoon lekker met vakantie! 


Ik ben benieuwd! ik ga denk ik ook nog even een moodboard maken voor 2017 , goed plan? Wat denken jullie

En jullie natuurlijk alvast een heel gezond en geweldig 2017 , let you dreams come true 


XOXO

BLONDE SISTER ELINE


Fotoshoot en Ikea


Hallo lieve allemaal

Vandaag waren we al vroeg wakker want we hadden een fotoshoot met kleine Fleur van de Prenatal. Ik kreeg een paar weken geleden een telefoontje van Prenatal of Fleur model wou zitten en ik was zo enthousiast omdat ik haar had op gegeven met de gedachten wij worden toch nooit uitgekozen. Maar daar gingen we vandaag in de auto helemaal naar de andere kant van Nederland geen idee wat we konden verwachten of dat ik alles wel juist mee had , kennen jullie dat ook? Moeder of geen moeder dat je savonds je spullen pakt en dan in de ochtend nog moet stressen omdat je dingen vergeten bent waardoor je later weg gaat... Ik heb er vannacht zelfs over gedroomd , dat ze zeiden nou mevrouw die lange pieken bij u dochter kan echt niet we moeten ze af knippen anders geen foto waardoor ik wakker lag want ja die ( lange ) pieken zijn wel heilig. Maar ik stelde me voor niks aan , het was top geregeld de shoot , de mensen alles. Fleur en de nieuwe collectie van Sweet Petit komt februari in de winkel en ik ben zo benieuwd naar de foto's. 


Daarna zijn we naar Zwolle gereden want echt ik schaam me kapot maar ik ben nog nooit verder gekomen dan het station. Maar als ik 1 ding interessant vind zijn het oude kasteel muren of kastelen , wat daar vroeger heeft geleefd en ga zo maar door en dat heeft Zwolle ondanks dat het steen koud was hebben we echt een gezellige middag gehad , trouwens echt een aanrader om een dagje te gaan winkelen oh en ik zag ook dat de primarkt daar bezig is met bouwen , dat maakt het net weer iets leuker. 
Daarna zijn we door gereden naar de Ikea en echt alles in die winkel bijna alles is mooi en goedkoop en heerlijk eten , wat wil een vrouw nog meer? zelf wil ik een foto muur maken thuis dus was ik op zoek naar foto lijstjes die ik zelf wil op leuken. 

Daar waren ze maar 0'99 cent! en altijd mijn favoriete geurkaarsen die ook maar 0'99 cent zijn. Daarna nog heerlijk gegeten daar in het restaurant zweedse gehaktballetjes echt mijn favoriet en toen richting huis gereden om mijn blog te maken voor jullie en na te genieten van een top dag. 

Bekijken jullie zondag ook even mijn vlog? Dan laat ik jullie alles zien van vandaag en wat ik gekocht heb.


XOXO 

Blonde Sister Eline 

Kerst in huis

Hallo lieve allemaal

Welkom bij een nieuwe decoratie blog , ik heb mijn huisje afgelopen dinsdag omgetoverd tot een kerst paleisje en sorry ik wou deze blog eerder online zetten maar door een flinke buikgriep ben ik er niet meer aan toe gekomen. 


Ik vind de december maand sowieso altijd super gezellig met kaarsjes en lichtjes.
Sinds een jaar of twee is Xander helemaal verslaafd aan die kersthuisjes van zo'n kerstdorp , ik was eerst iets minder fan maar als het eenmaal staat vind ik het ook wel weer super gezellig. 

Mijn ding is echt de kerstboom , ik hou niet van te veel kleur of poespas in de boom dus houden wij het altijd neutraal maar wel echte glazen ballen ( die nu heel hoog hangen vanwege Fleur ) maar ook goud en brons. Wij hebben sinds wij samen wonen een kunstboom , waarom? Geen idee het komt denk ik door mijn moeder omdat wij thuis ook altijd een neppe hadden en zij het altijd had over al die naalden. Wij hebben deze tweedehands gekocht 4 jaar geleden en hij staat nog steeds prachtig. verder hou ik het gewoon vrij simpel , ik heb twee vazen staan met twee kransen erop en kerstballen. Die vazen waren trouwens eerst van glas en heb ik zelf beton look gemaakt , wil je weten hoe? laat dan even een reactie achter dan zal ik het even uitleggen , en oh ja die ster heb ik ook zelf getimmerd. En echt jongens ik ben echt niet super handig of creabea en totaal het geduld er niet voor maar soms heb ik van die momenten waarop ik iets zie en het dan gelijk zelf moet maken. 
Elk jaar kopen wij wel weer iets bij van kerstballen tot decoratie het blijft gewoon verslavend als je door een tuincentrum loopt en al die mooie spullen ziet. ik denk dat ik dit jaar voor Fleur ook een klein boompje koop voor op haar kamer. Ik ga van de maand zelf nog een grote krans met kerstballen maken , dat komt in een aparte video te staan. Hieronder mijn inspiratie foto's , laat even in een reactie achter hoe jullie , jullie huisje versieren. 

Nu lekker de kaarsjes en houtkachel aan en genieten van de kerstsfeer.

XOXO BLONDE SISTER ELINE


Last van statisch haar met dit weer? Hier mijn Tips!


Iedereen kent het denk ik wel de dagen worden korter het word koud ik vind het echt de gezelligste tijd van het jaar. Maar en er 1 probleem je huid en haar hebben vooral in deze maanden extra voeding nodig want het weer doet veel met je lichaam! 

Hier mijn haar tips voor jullie , have fun!


Voedende shampoo en conditioner

Vooral droog haar wordt snel statisch. Gebruik dus geen shampoos die je haar te veel uitdrogen, maar kies voor vochtinbrengende producten, zoals een voedende shampoo of conditioner. Gebruik ook eens per week een haarmasker dat je haar goed hydrateert

( tip laat het de hele nacht intrekken zodat het extra veel tijd heeft. )

Muts

Heerlijk, zo’n muts op je hoofd en sjaal om je nek tegen de kou. Nadeeltje: als je ze afdoet, staan vaak al je haren overeind. Hoe je dat voorkomt? Door vooraf wat haarlak in je muts of op je sjaal te spuiten zo krijg je het nooit koud en blijft je haar goed op zijn plek zitten ideaal toch?

Haarolie

Smeer een beetje olie of wax in je haar, dit kan ook helpen om je springerige lokken in bedwang te houden. Ben je onderweg of op je werk en heb je juist op dat moment last van statisch haar? Handcrème of water is dan handig. Verdeel wat handcrème over je handen, wacht tot het bijna is ingetrokken en ga daarna met je handen door je haar. Of houd je handen onder de kraan en wrijf wat water door je haar.

Haarborstel

Gebruik een goede haarborstel, liefst één van echt haar en kies er geen van kunststof. Er zijn ook speciale haarborstels die statisch haar verminderen, dat werkt echt. Leg de haarborstel in de koelkast of maak hem een klein beetje vochtig voordat je jouw haren kamt, dat helpt ook goed, maar doe dat niet te vaak, nat haar droogt ook weer sneller uit.

Kleding

Synthetische kleding zorgt voor meer lading. Probeer dus stoffen te vermijden als nylon en polyester en draag zo veel mogelijk natuurlijke materialen zoals katoen. Een mix van katoen met een andere stof schijnt zelfs nog beter te zijn.
 

Schoenen

Niet alleen kleding, ook schoenen kunnen staticiteit verhogen. Als je over een tapijt of vloerbedekking loopt met plastic of rubber zolen ontstaat er wrijving en bouw je meer staticiteit op in je lichaam. Deze staticiteit kan alleen uit je lichaam ontsnappen via je haar, dus gaan je haren recht overeind staan. Leren zolen zijn daarom een betere keuze.

Ik hoop dat je wat aan deze tips hebt.
Heb je meer vragen of wil je dat ik nog een blog maak over haar of huid?
Laat het even weten in een reactie

XOXO

BLONDE SISTER ELINE 

kinderen en Honden

Hallo allemaal,
Welkom bij een nieuwe blog 

Vandaag geef ik een blog over kinderen en honden.
Er zijn de laatste tijd best veel discussies over baby's of kinderen met honden hier mijn mening en tips.

Wij hebben zelf zoals de meeste weten Tara een Zwitserse witte herder. 
Toen wij opzoek waren naar een hond zochten wij een hond die ook speciaal voor families waren dus niet van een agressief ras omdat wij wisten dat we later graag kinderen wouden.

 Xander heeft ook altijd een hond gehad thuis en ik bij mijn vader 
( ouders gescheiden ) en ik ben gewoon gek op die beesten. Wij hebben gelukkig nooit ' valse ' honden gehad alleen met de labrador bij mijn vader ging het mis. Die beet mijn zusje daarna hebben ze een speciale test laten doen en kwam er uit dat hij zwaar agressief was. Wij waren nog klein en kregen daar niks van mee , maar het blijft heftig.

 Toen wij bij het nestje van Tara kwamen moesten we eerst op gesprek waarom wij Tara wouden en hoe onze leef omgeving was en dat voelde gewoon heel goed. Toen wij Tara kregen hadden we Fleur nog niet en kreeg ze al onze aandacht. Toen ik zwanger was lach Tara vaak op mijn buik en ik heb geen makkelijke zwangerschap gehad ( als jullie het leuk vinden maak ik daar een blog over ) en dat voelde Tara enorm waardoor toen wij uit het ziekenhuis na de geboorte van Fleur thuis kwamen en we de maxicosie op de grond hadden gezet zag je alle stress van Tara afvallen. Wij hebben daar goed over na gedacht maar het was echt de beste manier om gelijk de maxicosie op de grond te zetten zodat Tara er gelijk aan kon wennen. En je zag echt al haar stress van haar afvallen. Sinds dien zijn die twee on af scheidbaar , waar Tara gaat , gaat Fleur en andersom.

 Tuurlijk moet je het altijd in de gaten houden want zo als mensen kunnen honden ook in 1 keer een kronkel in hun hoofd krijgen en kan het zo anders zijn. Dus let altijd goed op maar laat ze wel samen spelen en vooral genieten.


XOXO

BLONDE SISTER ELINE

Vrijdag 25 November 2016

het bos en fleur middag

Vandaag begon mijn dag heeeeeel relax , Fleur was pas om 9 uur wakker heerlijk toch?
Daarna zijn we even lekker gaan ontbijten en echt als ik pannenkoeken van de vorige dag over heb wil ik die altijd in de ochtend hebben als ontbijt , zo lekker! 
Nadat we waren aangekleed gingen met ze alle even het bos in , het was zulk lekker weer met het zonnetje erbij. Tara vind het altijd zo heerlijk om rond te rennen , vorige keer toen we in het bos waren was ze loops... Toen sprongen alle mannetjes honden gelijk op haar. Ik dacht echt stel je voor he wij zijn ongesteld en al die kerels springen op ons , ik kreeg echt gewoon medelijden met Tara.
 Gelukkig kon ze nu heerlijk ontspannen rond rennen. Nadat Fleur haar middag slaapje had gedaan gingen wij naar de kinderboerderij en even naar de ballenbak met een vriendin van mij samen , ze ging als een speer door het speel paradijs en nog even in de ballenbak natuurlijk , ik voelde al steeds ogen naar mij kijken en snapte niet waarom , ik dacht ik heb zeker iets geks ( komt wel vaker voor ) of ze vinden het raar dat ik ook tussen alle balken zit maar toen ik er uit kwam , kwam ik er achter dat het vanaf 2 jaar was. Oeps ... Maar ze heeft zich heerlijk vermaakt , dat is het belangrijkste toch? 

Nu voetjes omhoog en The Voice kijken , nog plannen dit weekend? Let me know!

Ohja ik en Chelsea zijn begonnen met vloggen , en ik vergeet gewoon steeds te filmen , ik moet er echt nog onwijs aan wennen maar vind het ook enorm leuk! Kijken jullie zondag ook mee naar onze eerste vlog?

XOXO BLONDE SISTER ELINE

 

 

Woensdag 23 November 2016

Handige tips voor thuis!

Voor de mama's onder ons maar ook voor de gene die al samen wonen , hier 7 leuke en handige tips voor thuis! 

Tip 1) Kreukvrije was

Haal de was meteen uit de machine en hang de kleding op hangertjes of leg ze languit te drogen. Op die manier krijg je geen kreukels en hoef je niet meer te strijken.
 
Tip 2) Wegwerpdoekjes
Maak volop gebruik van wegwerpdoekjes. Je hebt ze voor het toilet, de keuken, badkamer en voor meubels. Zonder enige moeite veeg je zo de viezigheid van de kinderstoel en het stof van de tafel.
 
Tip 3) Vette vingers
Met kleine kinderen heb je vaak last van vette vingers. Om deze weg te halen kun je allesreiniger in een spuitflacon doen. Loop de vette vingers na met een doekje en je flacon, dan is alles zo weer schoon.

Tip 4) Vlekken op de bank

Kinderen knoeien nogal eens op de bank. Het wondermiddel? Ossengal zeep doet wonderen voor alle vlekken op de bank: melk, poep, groente/fruit. Zelfs chocolade gaat vaak uit de bank met ossengal zeep. Je kunt ossengal zeep kopen bij de drogist.


Tip 5) Frisse geur
De stofzuiger geeft vaak een muffe geur af. Dit kun je heel makkelijk verhelpen door voor je gaat stofzuigen even een beetje waspoeder op te zuigen. De frisse geur wordt vervolgens door heel je huis verspreid.

Tip 6) Streeploze vloer
In plaats van de laminaatvloer schoon te maken met allesreiniger, kun je dit ook doen met verdunde ammoniak. De geur is iets minder fris, maar je vloer wordt verzekerd streeploos schoon.
 
Tip 7) Gaspitten
De gaspitten worden vaak slecht schoon bij de normale schoonmaakbeurt van het fornuis. Een goed alternatief voor de gaspitten is het gebruiken van ‘brillo’ sponsjes. Heel voorzichtig wrijven en gegarandeerd dat ze daarna weer volop zullen glimmen.


Hebben jullie nog meer tips? Laat het me weten!

XOXO BLONDE SISTER ELINE


Vrijdag 18 November 2016

Vroeg kerstshoppen

Vandaag een dagje op het industrieterrein. Gisteren had ik de Q top 1000 aan van Q-Music en hoorde de kerstliedjes al op de radio, waardoor ik eigenlijk al stiekem heel veel zin kreeg in kerst. Wel erg vroeg aangezien Sinterklaas nog niet eens uit het land is vertrokken. Toch besloot ik om vanmorgen met Xander & Fleur richting de Intratuin te gaan. Eerst nog even gespiekt bij de Praxis, waar je ook heel veel kerstspullen hebt. Ik word daar altijd zo hebberig van, dan wil ik alles wel meenemen! Ken je dat gevoel? Ook al is het een nieuwe douche of wc-bril. Ik zou zo tegen mijn vriend kunnen zeggen 'Doe jij je ding, ik red mij hier wel'. Nadat hij mij de Praxis uit moest slepen gingen we naar de Intratuin. Ook daar weer hetzelfde, hebben hebben hebben. Ik wilde eigenlijk al mijn kerstboom opzetten en alle kerstspullen van zolder halen! Fleur keek haar ogen uit, al die lichtjes, huisjes, kerstmannen die zingen, wauw! Oh ja, ze heeft ook iets nieuws ontdekt. Gewoon dingen uit het schap pakken en stiekem in het winkelwagentje leggen zonder dat papa en mama het door hebben. En dan sta je bij de kassa en denk je, heb ik dat in mijn karretje gedaan? Die boef, heeft ook al zin in kerst zo te zien! Ik heb zelf niet zo heel veel gekocht maar wel leuke ideetjes opgedaan. Wat ik heb geknutselt, zie je hieronder op de foto. Het was een crea-bea middagje. Ik hou van dingen die simpel en snel klaar zijn maar toch erg leuk staan! Straks gaan we onze tassen inpakken want morgen ga ik eindelijk mijn blonde sister Chelsea weer zien! Tot snel!

PS: Leuke kerstideetjes? Let me know!

XOXO BLONDE SISTER ELINE

Woensdag 16 November 2016

De gelukkige huisvrouw

Vandaag 16 November, is het feest! Ons kleine broertje is niet meer klein maar 16 geworden! Ik weet nog goed toen ik als klein meisje van de basisschool werd opgehaald door mijn oma en zij mij vertelde dat mijn broertje was geboren. Als een gek rende ik weer naar binnen om het al mijn juffen en meesters te vertellen. Zo trots dat ik was en dat ben ik nog steeds! 

En vandaag zijn we 16 jaar verder. Ik had vandaag een dagje vrij en woensdag is bij mij echt "schoonmaak dag". Van boven tot beneden doe ik meestal het hele huis , tenminste als het lukt want als mama, vriendin en baasje wilt soms iedereen tegelijk aandacht wat ook wel stiekem erg goed voelt.                                                                                                                                                                      Er stond vanmiddag toen ik thuis kwam van het boodschappen doen een heel groot, leuk pakketje op mij te wachten, waar de meeste vrouwen die hun eigen huis hebben gelukkig van worden... Een nieuwe dweil. En O wat was mijn vloer er aan toe. Zoals de meeste van jullie weten hebben wij een hond en een kind dus elke dag stofzuigen en dweilen is bij ons thuis wel nodig. Het is een stoomreiniger, dweil, ramen lapper en textiel stomer in 1! Hoe handig is dat? Gewoon water bij vullen en stomen maar. Eerlijk is eerlijk ik had er wel iets meer bij verwacht , zoals ze op internet lieten zien zou al het vuil in één keer verwijderen. Ik had zelf ook wel kunnen bedenken dat dat te mooi was om waar te zijn. Maar hij werkt beter dan mijn oude dweil. I'm Happy! 

Nu Fleur op bed ligt en ik al haar speelgoed heb op geruimd en me huis helemaal aan kant is , voel ik in eens een stukje geluk , de gelukkige huisvrouw? ja misschien wel , nu heerlijk even wandelen in het bos. Tot snel!


XOXO

Blonde Sister Eline 

Maandag 14 November 2016

Verslaafd aan series

Hello allemaal , welkom bij weer een nieuwe blog! Deze keer laten we de leukste series zien op Netflix.

Netflix wie kent het niet , sinds wij het hebben kijken we haast geen gewone tv meer. De films op Netflix vind ik zelf niet geweldig omdat veel ook wat ouder zijn en ik best veel films al heb gezien. Alleen de series... Wauw echte verslaving. kennen jullie dat ook? Mijn vriend en ik zitten 's avonds dan een serie te kijken 
(op dit moment 'The Arrow')  en dat je dan op de klok kijkt en het ineens heel laat is maar toch door wilt blijven kijken? Echt heerlijk! Daarom heb ik voor jullie mijn leukste series uitgezocht , zodat jullie er ook net zo enthousiast over worden als ik!

- We beginnen met , ik noemde het hier boven al even, The Arrow.

Toen wij begonnen aan The Arrow dacht ik eerst, het is toch niet zo'n actie serie , beetje actie vind ik wel leuk maar er moet ook wat vrouwelijks in voor komen. Bij The Arrow is dit wel het geval het is spannend , mysterie , drama alles bij elkaar.
The Arrow heeft 5 seizoenen en echt een aanrader om te zien! 
Hier de trailer: http://youtu.be/ ViFb0paKdgg

- Dan daarna het bekende ' Gossip Girl '

Gossip girl vertelt het verhaal van een aantal rijke tieners die leven in de Upper East Side in New York. Terwijl ze op het punt staan naar de meest belangrijke universiteiten te gaan, gebeuren er allerlei dingen onderling. De grote vragen zijn niet: wie studeert af met het beste cijfer. Maar eerder: Wie heeft het meeste geld, wie doet het met wie, wie is de Queen Bee van het Constance Billard ( de school waar ze heen gaan ) en natuurlijk, wie gaat met wie naar het Prom? En wie kan je beter inlichten over iedereen die ertoe doet dan Gossip Girl? Het is echt een serie voor meiden , ik heb deze 6 seizoenen in een paar weken tijd afgekeken tijdens mijn zwangerschap en ik moest zelfs huilen toen de laatste aflevering afgelopen was. 
Hier de trailer: http://youtu.be/ aKG6ZucW5IA

- New Girl

New Girl deed me echt denken aan wat wij vroeger thuis keken Friends. Een echte humor serie. De sukkelige maar schattige Jess is op zoek naar een nieuwe woning nadat ze haar vriend betrapt met een ander meisje. Ze komt te wonen in een appartement met drie vrijgezelle mannen: barman Nick , fitnesstrainer Coach en vrouwenversierder Schmidt. Ze overtuigt dat ze haar te accepteren door te vertellen dat ze bevriend is met modellen. In de eerste afleveringen probeert het drietal haar weer op de been te krijgen nadat het uit is met haar vriend. 4 seizoenen vol met drama , humor , liefde.
Hier de trailer: http://youtu.be/D1NDNFZGY7k

Dit waren mijn top 3! Natuurlijk heb je nog veel meer leuke series op Netflix , als je wilt weten wat mijn top 10 is stuur ons dan even een berichtje.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden , en nu lekker gaan genieten van deze series.

XOXO Blonde Sister Eline 

Zondag 13 November 2016

Hiep hiep hoera voor mijn broertje Beau. 18 jaar geworden, officieel volwassen. Tenminste dat zeggen ze toch? Vroeger leefde je echt naar die leeftijd toe. Dan was je groot, volwassen en stoer. Hetzelfde gevoel als wanneer je 16 jaar wordt. Wanneer je alles kan kopen wat je wilde. Drank, sigaretten en je kon alle clubs in. Tegenwoordig is dit niet meer zo, alles is verhoogd naar 18 jaar.


Gisteravond heb ik een personeelsuitje gehad met het team van haarstudio Emmen, eerst heerlijk gegeten in drouwen en daarna opstap in Emmen zelf. En ik was de BOB, goed he...! Ja ik, de gene die het toch wel erg spannend vind om in het donker te rijden, maar met de TomTom aan kwam alles goed. In Emmen zelf is het niet echt spectaculair om uit te gaan. Je hebt twee cafés waar je als je een borrel hebt je prima kan vermaken. Maar vanavond gingen wij naar Groothuis. Ze hadden een speciaal feest en ik was er zelf nog nooit geweest. Toen ik binnen kwam snapte ik ook wel waarom.. Ik was de jongste op de dansvloer. Ik zei nog tegen mij collega 'Dit hadden mijn ouders kunnen zijn die daar staan te dansen'. Toen betrapte ik mezelf er op dat ik zelf ook moeder ben en hier misschien echt wel tussen pas. En dat was zo de rest van de avond, de voetjes van de vloer en even heerlijk genoten van de jaren '70 & '90 muziek. En voor de mensen die mij nog niet zo goed kennen.. Ik houd eigenlijk stiekem best wel van die muziek waarop je heerlijk kan mee zingen (schreeuwen) en dansen. Eerlijk is eerlijk, ik heb een top avond gehad met mijn collega's!

Na 4 uur slaap hoorde ik Fleur roepen. O nee, dacht ik. Nu al. Toch sprong ik mijn bed uit omdat ze gisteren met mijn vriend (haar papa) haar schoentje had gezet voor Sinterklaas. Want die is natuurlijk in Nederland aangekomen! Al moet ik eerlijk bekennen, dat ik er zelf ook nog steeds zenuwachtig en enthousiast van word. En natuurlijk had mijn lieve dochter een cadeautje in haar schoen. Ze was zo trots als een pauw. 

Daarna hebben we ons even opgetut en zijn we naar de dierentuin gegaan in Emmen. We hebben daar een abonnement op en proberen eigenlijk wel elke week 1 uurtje één gedeelte te bekijken omdat Fleur het helemaal geweldig vindt. Maar het was koud!!! De meeste dieren waren verstopt of zaten elkaar warm te knuffelen. Wel even natuurlijk nog wat leuke foto's gemaakt (zie hieronder). Eind van de dag hadden we gezellig familie op visite. Een heerlijk zondag!


Fijne avond allemaal!


XOXO Blond sister Eline


 


 Reactie