-BY ELINE WOERING & CHELSEA KOK-

TWO BLONDE SISTERS

☆ Jou favoriete kerst outfit ☆

Wat is jou meest favoriete kerst outfit dit jaar?

  Een mooi jurkje met de perfecte hakken   Een hele foute kerst trui   Of gewoon lekker in je kerst onesie


5 Dec. Pakjesavond

Vroeger waren wij altijd zo enthousiast als pakjes avond eraan kwam. Wij gingen zodra de grote speelgoed boeken in de brievenbus vielen altijd gelijk ons verlanglijstje maken.

 Wij vierden het meestal bij onze opa en oma ( van mama haar kant ) met de hele familie en onze oom en tante en neefjes. Dan de volgenden dag weer ( echte bofkonten ) bij onze anderen opa en oma met de hele familie. Eline had het helemaal luxe omdat die het ook nog een keer bij haar vader met familie vierde.

Eerst dat zenuwenslopende wachten eigenlijk gewoon echt zielig als je kind bent , wachten en wachten tot dat er word geklopt. En eerst heel stoer als kind bij de deur wachten en zodra er geklopt word niet meer durven te kijken wie of wat er voor de deur staat. En dan al die pakjes en wat zal het zijn en hoeveel zal ik er hebben.

Als wij dan savonds thuis kwamen en alle cadeautjes hadden gekregen moest echt alles gelijk geinstaleerd worden op onze kamers zodat we er gelijk mee konden spelen. Wij kregen vaak ook een cadeautje voor ons samen ( spelletje of anderen leuke dingen )

Helaas zijn we nu allemaal groot en eline zelfs al moeder dat ze helemaal weer van voor af aan begint met sinterklaas.

 En eerlijk is eerlijk van die ouwe sint maakt ons hartje nog steeds een sprint.

Wat gaan zijn jullie plannen op pakjesavond , let us know.

XOXO TWO BLONDE SISTERS


Shop Blog 

Hallo lieve lezers,
Hierbij een shopblog van ons veel lees plezier!

Ik zat een tijdje geleden op Facebook te kijken en zag dat er een advertentie voorbij kwam van Bie De Buurvrouw , met een super echt een super kledingstuk. 
Wij vinden het geweldig om vooral nu in de winter heerlijke grote lange truien aan te doen , alleen zo zonder iets vinden wij het zo saai. Dus wat deden wij vaak een overhemd eronder zodat het er wat stijlvoller uitzag en niet te simpel. Alleen soms was dat te warm , en een trui en een overhemd. Nu heeft Bie De Buurvrouw daar een oplossing voor en we love it! 
Het is een kraag die net de lengte heeft dat hij iets onder je borsten valt en zonder mouwtjes waardoor het niet te warm is. Met een bandje onder je armen door blijft hij goed op zijn plek zitten ook zitter er knoopjes op zodat het op een echte overhemd lijkt. Kwaliteit is ook stevig en van een mooie stof. 
Hoe ideaal is dit? Je hebt hem in verschillende kleuren en super leuke printjes en zijn maar tussen de €15 en €19,95 euro. Een echte musthave voor de winter.  

Voor meer vragen kan je ons of Bie De Buurvrouw altijd een berichtje sturen.

Bekijk ook nog even hun website voor nog meer leuke musthaves 
www.bdb-mode.com

XOXO 

Two Blonde Sisters 


Mode weetjes

Weet jij veel van mode? Wij zijn benieuwd of je deze zeven weetjes al wist!

1. Een kledingstuk moet tussen de 20 en 100 jaar oud zijn, voordat we het vintage mogen noemen. En retro is kleding die als replica gemaakt is van een vintage patroon of stijl.

2.De eerste gympen zijn gemaakt in 1916.

3.De Tribute Patchwork Bag van Louis Vuitton is de duurste tas ooit gemaakt. Hij kost maar liefst 35.000 euro! 

4.Christian Dior is de eerste Fashion Designer die op de cover stond van the Times. De tweede was Giorgio Armani.

5. De eerste spijkerbroeken waren lichtbruin. Dit waren werkbroeken voor de Amerikaanse goudzoekers, gemaakt van tentstof!

6.Coco Chanel ontwierp haar befaamde Little Black Dress al in 1926.

7.De eerste paar Dr. Martens zijn gemaakt van oude banden. 


Maandag 21 November 2016

Hoi allemaal!

Vandaag staat een weekend blog van ons samen online. Want na een lang, druk maar gezellig weekend hebben wij weer genoeg mee gemaakt. Veel lees plezier!

Zaterdag overdag moesten wij allebei de hele dag werken. Chelsea in de schoenenzaak en Eline in de kapsalon. Na 5 uur gingen wij (Eline, Xander & Fleur) richting Zaandam. Toen ik in de auto stapte, sliep Fleur al. Maar zodra ze mama haar stem hoorde schrok ze wakker en hebben we gezellig 2 uur lang naar kinderliedjes geluisterd in de auto. Rond 7 uur kwamen we aan in Zaandam en was het fijn om de familie weer te zien. Eerst even gegeten, mama had heerlijke soep gemaakt! En daarna zijn wij (Chelsea & Eline) snel met Fleur voor de openhaard gaan zitten en sinterklaas liedjes gaan zingen. Want Fleur mocht haar schoentje zetten. 


Na even bijgekletst te hebben ging Eline mijn haar verven. Ik durfde niet in één keer naar heel licht blond, dus kwam Eline op het idee om highlights te zetten. Zodat ik kon zien of de kleur mij zou staan! Dus een tip voor jullie! Maar ik zat dus helemaal in de folies.  Het leek wel alsof ik uit de ruimte kwam!! Nadat het was uitgespoeld vond ik de kleur echt heel mooi! Dus de volgende keer doe ik mijn heel haar lichter. Daarna waren we gelijk op bed gegaan, I know, heel saai. Maar we waren allebei helemaal kapot van het werken!

De volgende ochtend op zondag was Fleur al om 7 uur wakker. Chelsea ging toen alvast met haar naar beneden, want ze slaapt dan altijd op Chelsea haar kamer. Fleur houdt ervan om te gillen en hard te kwebbelen, dus het hele huis was al vroeg wakker. Volgens mij werd ze gewoon zo enthousiast van de cadeautjes bij de openhaard dat ze dacht 'laat iedereen maar snel wakker worden dan kan ik mijn cadeautjes uitpakken!'. Nadat we de cadeautjes hadden uitgepakt (een puzzel, voorlees boekje & het paard van sinsterklaas) gingen we lekker met z'n alle ontbijten. Daarna hebben wij ons klaar gemaakt want wij hadden heel veel plannen om te doen voor onze website. Helaas zat het weer niet mee. Door de storm en regen konden wij buiten geen foto's shooten.. We hadden geen andere keus om binnen aan het werk te gaan en er het beste van te maken. Na een half uur filmen (met héél véél bloopers) hebben we uiteindelijk een leuk filmpje gemaakt van onze website! Dit filmpje komt zo snel mogelijk online.

Na deze actieve ochtend, kwam de visite. Ons (kleine) broertje vierde zijn verjaardag met de familie. Voor mij (Eline) wel weer erg leuk om de familie even te zien. Het was een geslaagde, drukke maar zeker gezellige dag. Maar voor Eline, Xander & Fleur was het helaas weer tijd om te gaan. 

Het was een gezellig weekend en wij hebben samen weer veel gelachen EN natuurlijke ideeën opgedaan voor onze website! Dus houd alles goed in de gaten. Laat ook nog even een reactie achter om ons te vertellen wat jullie van onze blogs vinden & misschien hebben jullie nog leuke ideeën voor ons? Let us know! 

Tot snel!

XOXO

TWO BLONDE SISTERS


Hoeveel besteed jij aan een compleet nieuwe garderobe?

Hoeveel besteed jij aan een compleet nieuwe garderobe?

  Mij maakt het niet uit hoeveel, als alles maar lekker zit en goed is gemaakt.   Zo min mogelijk. Altijd de koopjes.   Alles!   Ik koop alleen merkkleding   Bijna niets. Wat maakt één gat in een broek nou uit? En in mijn sokken en....


HOROSCOOP

Wat ben jij? Stier? Schorpioen? Waterman? Tweeling?

We kennen het allemaal wel. Het horoscoop. Altijd zijn we er wel nieuwsgierig naar, onze toekomst die wordt voorspeld via onze horoscoop. Zeg nou eerlijk, iedereen leest zijn/haar horoscoop wel in een magazine, krant of online, toch? Bekijk hieronder je sterrenbeeld om te kijken wat deze maandag jou gaat brengen! Iedere maandag zal er een nieuw horoscoop geplaatst worden.

Ram

Je wilt zoveel, maar je weet niet hoe je moet beginnen of hoe je het moet aanpakken. Forceer niks. Het is nog niet de tijd voor jou om aan dit nieuwe avontuur te beginnen. Doe voorbereidend werk en schrijf je plannen en ideeën op. Je mag vandaag gelukkig vooral rekenen op rust. Gebruik deze dag goed en rust goed uit. Slaan de emoties onverwachts toe? Laat je er niet teveel door beïnvloeden. Vandaag ga je het liefst niet de deur uit.

Stier

De mensen die echt van je houden, volgen jou in jouw keuzes. Anders steun jij hun ook. Je geeft ze advies. Dit zullen ze bij jou natuurlijk ook doen. Vandaag ben jij het middelpunt van de aandacht. Houd een beetje afstand van dingen. Reageer rustig en kalm op commentaar. Probeer het maar eens uit, het zal de dag makkelijker voor je maken.

 Tweeling

Je bent gemotiveerd om jouw kennis te verbreden, of een baan te gaan zoeken in het buitenland. Verdiep je in workshops om dit doel te bereiken. Span je in om te voorkomen dat een goed plan in de vuilnisbak terecht komt. De focus ligt nu op je relatie. Is de balans tussen geven en nemen een beetje zoekgeraakt de afgelopen tijd? Dan is dit het moment om in actie te komen. Wees niet bang om je partner te vertellen wat je nodig hebt.

 Waterman

In het leven moeten er nu eenmaal keuzes worden gemaakt, ook al is dat soms niet makkelijk. Laat de dingen niet in zijn beloop gaan. Deze dag gaat je beter af dan anders, dus doe er je voordeel mee. Bedenk bij jezelf dat er altijd een moment komt waarop je een standpunt zult moeten innemen. En soms kun je daar maar beter niet te lang meer wachten.

 Kreeft

Het is maandag. De moeilijkste dag in de week. Ook voor jou, je zit in een maandag dip. Vandaag komt er goed nieuws voor jou en haalt je uit deze dip. De afgelopen periode werd je gedwongen om je relatie tot geld en creativiteit onder de loep te nemen. Was het allemaal vooral heel verwarrend. Dan mag je nu rekenen op meer helderheid.

Leeuw

Focus je vandaag op het leggen van sociale contacten. Jij gaat een drukke tijd tegemoet. Mensen eisen meer aandacht van jou, maar ook je werkzaamheden eisen vandaag helaas wat meer aandacht. Verder zit je lekker in je vel. Dat komt doordat je je to-do-lijstje afkrijgt. Dat geeft je de ruimte om je vaker bezig te houden met hobby’s. En daar ontspan je natuurlijk weer van.

Maagd

Steek je energie in zelfverbeterings projecten die je ook echt beter maken. Voer geen overhaasten beslissingen uit. Het is moeilijk om je ouders te plezieren. Bekijk de zaken eens vanuit hun ogen om positieven resultaten te boeken. Je ouders hebben recht p al je aandacht, liefde en tijd. Sociaal gezien is vandaag een goede dag om actie te ondernemen.

Weegschaal

Er is een kans dat je in betere balans met jezelf komt. Eerdere beslissingen kunnen vandaag een mooi resultaat opleveren. Erger je partner niet, het kan nare gevolgen hebben. Als je vandaag moet werken, laat zien waarin jij goed bent vandaag en maak dit duidelijk. Het is best mogelijk dat er vandaag iets uitzonderlijks gebeurt.

Schorpioen

Laat gedachten als ‘had ik maar niet..’ achterwege. Je hebt stappen genomen en je zult de consequenties daarvan moeten aanvaarden. Je kunt de tijd nu eenmaal niet terugdraaien. Vraag jezelf af vandaag waar je naar toe wilt werken. Onderschat de steun die je partner je zou kunnen geven niet. Je partner doet er goed aan niet te hard van stapel te lopen. Laat geen kansen schieten, maar verspeel ze niet door al te ‘happig’ te zijn.

Boogschutter

Neem geen beslissingen op momenten dat moeheid of sombere gedachten de overhand hebben. Zoek je rust, verwen jezelf, zet alles even van je af, dan komt de rest vanzelf. Pas ervoor op dat je vandaag een geliefd persoon niet kwetst. Soms is het beter het verleden te laten rusten. Accepteer de mensen om je heen voor wat ze zijn. Je zult zien hoeveel respect je uiteindelijk hiervan terugkrijgt. Op je werk en in je naaste omgeving.

Steenbok

Je gaat deze maand zo in je drukke bezigheden op dat je wel eens belangrijke dingen in je naaste omgeving zouden kunnen ontgaan. Probeer je open te stellen voor de mensen om je heen. Je zult zien dat je er uiteindelijk een goed gevoel aan zult overhouden. Dwing jezelf om naar anderen te luisteren. Wees verder overtuigd en zeker van je eigen kwaliteiten. In de liefde ben je vandaag onweerstaanbaar. Onthoud dat. Af en toe van je charme gebruik maken is echt geen zonde!

Vissen

Het mag misschien geen makkelijke dag worden voor jou. Maar uiteindelijk zal deze maanden je wel voldoening geven. Dwing jezelf niet om direct antwoord te geven op grote levensvragen. Of je de liefde of baan van je leven hebt gevonden (of dat je beter kunt opstappen) zal de tijd moeten leren. Onderschat de waarde van vriendschappen niet en investeer in je sociale netwerk. Ook in de liefde is niks vanzelfsprekend. Leef je in in je partner of de persoon waarop je verliefd bent. Een lief gebaar of een klein cadeautje (al was het maar een bloem of kaartje) kan wonderen doen.